Xàtiva, destí del “Tren de la Diputació”

El Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar de la Diputació de València i Renfe posaran en marxa, a partir de març, el Tren Turístic de la Diputació que oferirà viatges turístics per visitar durant un dia localitats turístiques de la província de València, amb importants descomptes. El Tren de la Diputació arribarà a les poblacions de Xàtiva, Ontinyent, Sagunt, Cullera i Gandia.

Aquesta nova aposta anunciada pel president de la Diputació de València, Alfonso Rus, a Fitur fomentarà i impulsarà el turisme de proximitat perquè valencians i visitants recorrin la província de València i gaudeixin dels seus atractius turístics. Aquesta iniciativa oferirà, a través de l’ús del tren de rodalies, interessants rutes turístiques a cinc importants municipis de la província de València perquè turistes, associacions i ciutadans de la ciutat de València gaudeixin de la variada i completa oferta turística de la província.

El programa oferirà al viatger un recorregut mensual amb un paquet complet, que inclourà viatge d’anada i tornada en un tren xàrter que anirà directe a la destinació sense parades, hostesses, guies turístics, visita guiada i degustació del menjar típic de la zona. Hi va haver una reunió informativa a Diputació. Va assistir la regidora de turisme de l’Ajuntament de Xàtiva, Marian Soro.