Xàtiva, el Genovés i Énguera mostren la seua oferta en ‘Interioriza-T’

El Patronat de Turisme València Terra i Mar organitza aquest cap de setmana, en la Plaça de Bous de València, la Fira ‘Interioriza-T’, on es donaran cita una trentena de municipis i mancomunitats d’interior de la província de València per a exposar el millor del seu turisme.

img_9504Aquesta nova iniciativa té com a objectiu principal promocionar els municipis i els productes turístics de l’interior de la província de València de cara a aquest estiu i la pròxima tardor.

Segons el diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán “Interioriza-T acostarà l’oferta turística dels municipis de l’interior de la província als visitants i ciutadans de la ciutat de València perquè puguen planificar les seues pròximes escapades i vacances”.

“La fira ens permetrà estimular la demanda turística, dinamitzar l’interior de la província a l’estiu i tardor i posar en valor els recursos turístics i culturals dels municipis de la nostra província. Amb aquesta proposta apostem per complementar l’oferta ja consolidada de sol i platja”, ha afegit Sanjuán.

28 localitats i 8 mancomunitats i associacions de municipis participaran en la primera Fira d’Interior, entre els quals destaquen Énguera, el Genovés i Xàtiva, així com la mancomunitat de La Costera-Canal de Navarrés.