Xàtiva es suma al Dia de la Persona Emprenedora

  • L’Ajuntament facilitarà l’accés a la fira que acollirà València el proper 19 de novembre amb un autobús gratuït

Dijous va tenir lloc la presentació en roda de premsa en la que es va anunciar que Xàtiva es suma a la celebració del Dia de la Persona Emprenedora. Des de fa ja vuit edicions, les tres capitals de província de la Comunitat acullen una fira destinada a crear, créixer i innovar. Es tracta d’una iniciativa de gran interès econòmic i social pel seu objectiu de fer visible, reconèixer i impulsar la iniciativa emprenedora com a motor de desenvolupament econòmic, generador de innovació i creador de llocs de treball i cohesió social.

En la Comunitat Valenciana, és la Generalitat la que organitza aquesta jornada. L’objectiu és que les persones emprenedores de la zona puguen compartir inquietuds, coneixements i espais d’encontre. L’emprenedor és l’autèntic protagonista.

La Fira té lloc en Fira València, amb més de 10.000 m2 oberts de 9 a 21 hores. Més de 6.000 persones realitzen, durant la macrojornada, activitats de motivació i aprenentatge encaminades a fomentar un esperit emprenedor; assisteixen a xarrades, ponències, milloren els contactes de les seues empreses, clients i possibles inversors o estableixen futures aliances comercials.

Marian Soro, regidora de comerç, va anunciar que “Xàtiva vol sumar-se a aquesta iniciativa i facilitar l’accés a aquestes jornades als tots aquells interessats”. Per aquest motiu, hi haurà un autobús d’anada i tornada gratuït que eixirà aquest dia 19 de novembre a les 8:45 hores des del punt de recepció turística de la Font del Lleó. Soro va destacar que “es tracta d’un dia molt important ja que emprendre és actuar, no és suficient amb saber i desitjar”.

Els interessats per apuntar-se al autobús, poden cridar al 96 228 98 03.

Curs per al comerç minorista

Aquest dilluns, la Casa de la Cultura de Xàtiva acollirà un curs per a emprenedors, destinat al comerç minorista de la ciutat. Aquesta jornada té com a objectiu donar idees per a ser innovadors i per a diferenciar-se. Es tracta d’un curs gratuït, amb horari de 14 a 16:30 hores i que comptarà amb la presència de dos destacades expertes en aquesta matèria. Els interessats poden apuntar-se en el telèfon mencionat anteriorment o en la web de la Cambra de Comerç.