“Xàtiva interpreta Raimon” es presenta a Barcelona

  • En 2014 es compleixen 50 anys del primer concert de Raimon a Xàtiva

“Xàtiva interpreta Raimon” es presentarà aquest dissabte a Barcelona. Organitzat l’acte per l’Associació Cultural ULLEYE de Xàtiva es presentarà a les 18.30ha l’Espai País Valencià Casa València. S’encarregaran de la presentació Elies Barberà (poeta i actor) i Antoni López Alemany (Editorial Ulleye). Aquest treball ja ha estat presentat al Centre Cultural Blanquerna de la Generalitat Catalana a Madrid, a Xàtiva, i al Centre de Cultura Contemporània Octubre d’Acció Cultural del País Valencià a València i serà

presentat a la Universitat de València a l’abril i a París al maig. Actuaran Miquel Juan (piano), Eva Romero (veu), Adolfo García (piano) i Rosa Barberà (veu) .

En 2014 es compleixen 50 anys del primer concert de Raimon a Xàtiva. El treball consisteix en l’edició d’una obra gràfica de l’artista de Xàtiva Joan Ramos i d’un llibre disc amb 3 CDs, en dos dels quals es recopilen les versions de les cançons de Raimon en diferents estils a càrrec de 28 formacions i solistes nascuts a Xàtiva o que resideixen ara a ella . En el tercer CD es presenta el primer concert de Raimon a Xàtiva, en novembre de 1964 on interpreta les seues tres primeres cançons a la guitarra .