Xàtiva ja està en Falles

  • Alba Fuster i Gisela Carpintero, Falleres Majors de la ciutat, van anunciar l’arribada de la festa en la Crida celebrada el passat dissabte

La balconada de l’Ajuntament de Xàtiva va servir d’escenari, com ja és tradició, per celebrar un dels actes més esperats pel col·lectiu faller: la Crida. Un esdeveniment que va tenir lloc el passat dissabte i que va congregar a un nombrós públic per acompanyar a Alba Fuster i Gisela Carpintero, Falleres Majors de Xàtiva d’aquest 2015. Les màximes representants de la festa a la ciutat van convidar als veïns, molt emocionades, a gaudir al màxim de “la festa més bonica del món”.

En l’acte va estar present Alfonso Rus, alcalde de Xàtiva i Rosa Mª Esteban, regidora de Falles. El primer edil va convidar als ciutadans a “passar-ho bé” durant aquests dies de festa i va anunciar l’obertura del Museu Faller el proper 7 de març, tal i com avançava fa unes setmanes L’Informador.

Cal recordar que les instal·lacions del Museu han sigut cedides per part de l’Ajuntament i és la Diputació qui corre a càrrec de la seua adequació. Per la seua part, la Junta Local Fallera serà l’encarregada de realitzar les gestions oportunes per a posar-ho en funcionament.

D’altra banda, aquet dimecres, el saló de la segona planta de la Casa de la Cultura acollirà la reunió de la Junta Local Fallera de Xàtiva amb aquelles dones que han ostentat el càrrec de Falleres Majors de la ciutat, per parlar dels actes del 150 aniversari de les Falles a la localitat.

 

(Foto: Estudio Federico)