Xàtiva recupera la Fira d’Automoció després de sis anys

  • Un total de 21 marques de cotxes exposen des d’ahir i durant tot el cap de setmana les seues novetats amb descomptes i promocions especials

Ahir al matí tenia lloc la inauguració de la setena edició de la Fira d’Automoció d’ADEXA. Després de sis anys sense celebrar-se aquest esdeveniment a la ciutat, l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, junt al president d’ADEXA, Diego Fuentes i el president d’Adexauto, Jesús Blázquez, feien el passeig inaugural d’un esdeveniment que ocuparà l’Albereda de Jaume I durant tot el cap de setmana. La comitiva la completaven els regidors Ignacio Reig i Xelo Angulo, així com la presidenta de la Secció Comerç d’aquesta associació empresarial, M. José Díaz Patiño.

“És important que la nostra ciutat recupere determinades activitats econòmiques com és el cas de la Fira de l’Automòbil ja que aquesta ciutat viu  bàsicament de la gent que ens visita i participa de les diferents activitats”, explicava Roger Cerdà, qui agraïa a ADEXA l’organització d’aquesta cita. “La seua implicació i ganes de fer coses són un exemple per a tota la ciutat”.

El president d’ADEXA, Diego Fuentes, comentava per la seua part la motivació de la seua organització. “La Fira de l’Automoció havia de tornar. Creguem que és una Fira que pot acollir a molta gent, perquè Xàtiva és una ciutat de serveis, i esperem que tinga una continuïtat amb el temps, convertint-se en puntera”.

Precisament Jesús Blázquez, responsable del sector d’automoció d’ADEXA, expressava que aquesta edició de la Fira naix amb una vocació continuista: “volem que seguisca en els pròxims anys i Xàtiva, com a capital de la comarca, siga un referent en quant a Fires d’automoció, ja que ens havíem quedat un poc enrere”.

En aquesta setena edició de la Fira d’Automoció d’ADEXA participen 21 marques de cotxes representades, participant al voltant de 15 empreses i concessionaris de Xàtiva i la comarca, amb el requisit previ de reunir la condició de ser socis d’ADEXA.

Els visitants poden trobar una àmplia gamma de vehicles tant nous, com seminous i d’ocasió, a més de presentar-se altres novetats amb automòbils amb tecnologia híbrida i elèctrica. Qui estiga interessat, podrà adquirir un vehicle del seu gust amb el principal atractiu de que s’han preparat descomptes i promocions especials. Alguns models es poden provar i inclús hi ha compravenda i taxació de vehicles usats.

La Fira d’Automoció compta, a més, amb animació per als més menuts, i els visitants que adquirisquen algun vehicle entraran en un sorteig que s’explicarà durant la mateixa cita.