Xàtiva rebrà aquest divendres a Rubén García

Després seguir la trajectòria esportiva del futbolista xativí Rubén García a la primera plantilla del Llevant UD, i comprovar amb admiració que està marcant gols i destacant en les diferents competicions en què participa, l’Ajuntament de Xàtiva juntament amb el Consell Esportiu Municipal, vol reconèixer públicament els seus mèrits esportius. Per això, el proper divendres serà rebut per l’alcalde de Xàtiva D. Alfonso Rus Terol, al costat dels membres de la corporació municipal, on rebrà un detall institucional.

La recepció serà a la sala de plens de l’Ajuntament a les 13:15 hores i estan convidats els membres de la corporació municipal, familiars i amics del jugador.

Rubén és un futbolista de 19 anys que ha jugat a l’Escola Futbol Plus de Xàtiva, d’ací va passar al València CF, d’on va marxar al Llevant UD en categoria cadet.

La seua enorme progressió ha propiciat estar convocat amb la selecció espanyola sub-19 en alguna ocasió i ser titular en primera divisió, arribant fins i tot a marcar gols en dos partits fa poques setmanes. Igualment la seua presència a l’onze titular a la primera plantilla del Llevant ha sigut notòria tant a l’Europa League, com en la competició de la Copa del Rei.

Des 1982 (Juan Navarro CD Castelló) cap futbolista xativí arribava a la primera divisió, amb Rubén es trenquen 30 anys de sequera de xativins en l’elit del futbol nacional.