Xàtiva serà seu del I Encontre d’Atletisme en Pista per a discapacitats intel·lectuals

  • La Ciutat de l’Esport reunirà a més de 200 esportistes de tota la província de València

El proper  dimecres dia 5 de novembre a la Ciutat de l’Esport de Xàtiva es disputarà el primer encontre d’atletisme en pista per a persones amb discapacitat intel·lectual. Un encontre que reunirà a més de 200 esportistes de tota la província de València. Sueca, Silla, Requena, Aiora, València, Massanassa, Castelló, entre altres, participaran, junt al C.O. La Costera de Xàtiva, en aquest campionat que donarà inici a la temporada atlètica d’aquest col·lectiu, en el que, per mig de la Coordinadora de centres ocupacionals (COPAVA) es reuniran en tres ocasions. La primera, aquesta a Xàtiva, la segona a la Universitat Politècnica de València i la tercera a Ontinyent

La competició, organitzada pel C.O. La Costera, oferirà una combinació de proves oficials d’atletisme en pista i unes altres de proves adaptades per a donar cabuda a qualsevol persona independentment del tipus de discapacitat.

La competició començarà a les 11 del matí amb la prova de relleus 4X100 per a acabar amb les proves oficials de 100 metres.

Des del C.O. La Costera es vol convidar a tots els aficionats a l’esport i l’atletisme en particular a que es passen per les instal·lacions de la Ciutat de l’Esport per veure un campionat d’atletisme d’un grup de gent que malgrat la seua discapacitat, és capaç de fer esport, i al mateix temps mostrar que també hi ha una altra forma de fer esport.