Xàtiva tanca l’any amb un total de 13 processos d’ocupació pública

  • Aquesta setmana s’han aprovat les bases per una nova borsa de treball de psicòleg

La regidoria de Recursos Humans de l’Ajuntament de Xàtiva tanca l’any amb un balanç de 13 procediments d’ocupació pública. Aquesta mateixa setmana s’ha donat llum verd a les bases per a crear una borsa de psicòleg /psicòloga, s’ha aprovat el llistat definitiu per a les proves per una plaça en propietat de treballador/a social i el de professor/a de violoncel.

Per a la regidora de l’àrea, Empar Penadés, “l’objectiu del nou equip de govern és crear borses de treball de totes les categories a partir de processos oberts. És fonamental demostrar que som transparents i que garantim procediments igualitaris i justos i crec que els processos encetats enguany són una bona mostra de la nostra política”.

A més dels procediments aprovats esta setmana, els quals es publicaran, seguint el procediment administratiu, al tauler d’anuncis o al BOP en els pròxims dies, enguany s’ha posat en marxa la creació d’una borsa d’auxiliar administratiu, un altra d’ajudant i oficial de llanterner, una d’intendent principal de la policia i una d’arquitecte. 

D’altra banda, aquest mateix dimecres acabava el termini per presentar-se a la plaça de professor de relleu de piano i s’estan preparant les convocatòries de TASOC, tècnic d’igualtat, tècnic d’aigües potables i una plaça en propietat d’intendent principal de la Policia. 

Per a Penadés, “tot i les limitacions que ens venen marcades des de Madrid estem aconseguint generar ocupació pública i garantir un servei de qualitat en totes les àrees de l’Ajuntament i això, sense dubte, redunda en benefici de la ciutadania”.