Xàtiva torna a la normalitat després dels dies de Nadal

Després de les vacances nadalenques arriba el moment de tornar a la rutina del dia a dia. És el moment de fer recompte de tots els actes i iniciatives dutes a terme durant aquests dies. Per això, l’Ajuntament de Xàtiva ens ha facilitat un llistat amb l’afluència de visitants tant al Betlem com al Mercat Medieval i la Cavalcada.

Mercat Medieval: Durant els dia 3, 4 i 5 de gener, hi va haver molta activitat al Mercat Medieval ubicat a la plaça del Mercat, C/ Pi i C/ Noguera. La màxima afluència de públic es va concentrar a la nit, on es van haver prop de 1000 visitants. Durant tot el cap de setmana han siguat més de 3000 persones les que han visitat el Mercat.

Cavalcada: Com és habitual, la Cavalcada de Reis de Xàtiva, cada any és visitada per milers de persones, el dissabte 5 de gener, a partir de les 18.00h ja havia públic a les zones de la desfilada (Av. Selgas i Albereda Jaume I). A les 19.30h, hora de començament de la desfilada eren més de 8000 persones les que abarrotaven els carrers per on va transitar la cavalcada, per la qual cosa es pot considerar un èxit de públic, a més es pot ressaltar que la desfilada va transcórrer sense cap incident, i Ses Majestats els Reis Mags van gaudir d’una calorosa acollida del públic de Xàtiva.

Betlem: Com cada any el Betlem municipal supera les expectatives, durant els dies 21 de desembre fins al dia 6 de gener inclòs, han sigut al voltant de 76.000 les persones que l’han visitat. En aquest any cal destacar la col·locació de la guardiola solidària que ha estat destinada la seua recaptació a col·lectius de la ciutat més necessitats.

En l’exemplar del proper dissabte ampliarem aquesta informació i trobaras les últimes imatges d’aquests dies de Nadal.