Xàtiva torna a obtenir l’acreditació de la Xarxa Afic

Divendres passat es va dur a terme en les dependències de l’Ajuntament de Xàtiva la Auditoria de l’Agència per al Foment de la Innovació Comercial, Agència AFIC.

Es va comptar amb la visita de D. Juan Valea Lópes, subdirector General de Comerç i de D. Fidel García Meseguer, Coordinador de la Xarxa AFIC.

La xarxa d’Agències és un instrument mitjançant el qual la Generalitat Valenciana, juntament amb l’Administració Local, està impulsant un procés de modernització i ordenació del comerç local.

Perquè açò es duga a terme, s’analitzen les actuacions realitzades per la tècnic AFIC, avaluant el procés de qualitat dels serveis prestats que s’estén a l’assessorament, la informació i l’assistència tècnica tant a les entitats locals com a les corporacions, així com als comerciants, a les seues associacions i als emprenedors que desitgen crear una empresa comercial a la Comunitat Valenciana. També comprèn l’organització i gestió d’esdeveniments comercials en les corporacions i entitats locals.

Xàtiva va passar l’auditoria amb la puntuació màxima de 10 sobre 10 i renova l’acreditació de la Conselleria d’Economia, Indústria, Turisme i Ocupació per tres anys més, assegurant el procés de qualitat de l’Agència AFIC gràcies al treball realitzat per la Tècnic AFIC, Isabel Hermosilla Arjona i la supervisió de la Regidora de Promoció Econòmica, Marian Soro.