Xàtiva va estar representada en els Campionats Autonòmics de Seleccions Provincials de Vòlei

El Xàtiva Voleibol masculí reprèn la lliga nacional dissabte que ve a Xàtiva a les 19:30 hores, el seu rival serà l’equip de la secció de voleibol del Club Natació Sabadell. Els de Xàtiva van disputar dissabte passat un amistós contra el Santo Domingo Petrer, que el seu objectiu era la posada a punt després del parèntesi nadalenc, una trobada que es va jugar a quatre sets i que va finalitzar en taules, amb igualtat entre tots dos equips (2-2).

L’objectiu dels xativins se centra ara a recuperar a algun dels dos jugadors centrals lesionats, Rubén Martínez i Kevin Banacloche, així com estar pendent de l’evolució de Daniel Sauco, que va acabar amb molèsties després del partit del passat dissabte.

Durant el nadal els 16 equips del Xàtiva han estat entrenant, s’han pogut realitzar alguns entrenaments específics per a col·locadors i líbers, una cosa impossible de realitzar durant la temporada a causa de la limitació d’hores d’entrenament disponibles en els pavellons municipals respecte al nombre d’equips de voleibol en competició.

Un dels plats forts nadalencs han sigut els Campionats Autonòmics de Seleccions Provincials infantils i cadets masculí i femení, disputats a Callosa de Segura. Dels 12 equips participants i 140 esportistes integrats en les seleccions d’Alacant, València i Castelló, la representació de Xàtiva ha sigut de 20 esportistes, 8 xiques i 12 xics, a més l’entrenador del club, Adrià Borreguero, que va ser el segon entrenador de la Selecció de València Infantil Masculina. A més, els seleccionadors autonòmics de cada categoria han pres bona nota per a elaborar les llistes d’esportistes que representaran a la Comunitat Valenciana en els Campionats d’Espanya infantils i cadets.

Seleccions provincials Cadets

En la categoria cadet femenina van participar de Xàtiva, Caterina Ponce, Natalia Barbera, Romina Murua i Carmen Lluch, i els resultats van ser:

Castelló 1 València 3, Alacant 3 Castelló 0 i València 1 Alacant 3

Classificació: 1º: Alacant, 2º València, 3º Castelló

En la categoria cadet masculina van participar Borja Reyes, Carles Garcia Roca, Jaume Miñana i Aaron Perales i van quedar campions, amb els resultats:

Castelló 3 València 2, València 3 Alacant 0 i Alacant 3 Castelló 0

Classificació: 1º València. 2º Alacant, 3º Castelló

Seleccions provincials Infantils

La categoria infantil femenina tenia com a representants xativines a Caterina Ponce, Carola Lloret, Mónica Cano, Claudia Cucó i Reyes Mascarell.

Els resultats van ser, Castelló 0 València 3, Alacant 3 Castelló 0 i València 2 Alacant 3.

Classificació: 1º Alacant, 2º València, 3º Castelló

En la categoria infantil masculina van estar els xativins, Rubén Martínez, Guillem García, Fernando Llobell, Iván Ruiz, Quique Benavent, Tomàs Marin, Victor Mico i Néstor Pla.

Resultats: Castelló 2 València 3, Alacant 3 Castelló 0, València 1 Alacant 3.

Classificació: 1º Alacant, 2º València, 3º Castelló.