Xavier Ferrer Chust guanya el nacional de fotografia

El darrer dissabte 21 de desembre, al Centre Cultural “Ca Don José”, va tindre lloc el veredicte del “XXXII Premi Nacional de Fotografia Vila de Canals” 2013. El jurat va estar format per Juan Carlos Banovio Garcia, President del Foto Club Almansa Sebastián Cantos Navalon, Vicepresident del Foto Club Almansa y Juan Miguel Martínez Lorenzo, president del Grup Fotogràfic Petrel actuant de secretari Josep Martínez Vicedo.

Una de les obres de la col·lecció guanyadoraEl guanyador de la Col·lecció d’Honor dotada amb 400 € i trofeu, va ser Xavier Ferrer Chust amb la col·lecció titolada “FAVELA”. El jurat acordà la concessió de quatre accèssits dotats amb 120 € cadascun, a les quatre millors fotografies presentades al premi i van ser per a les següents obres: “Tiro y arrastre” de Vicente Bataller Alventosa, “Calma” d’Humberto Misa Nuñez,  “Ana” de Francisco Manuel López Candela i “Moments 1” de Ramon Calvet i Falgueras. Els tres premis a les tres millors fotografies que conformen la categoria social, van correspondre a les següents obres: “Foto II” de Eduardo Francés Sanchis, “ Horus sobre el Mur-Llum d’Horus” de José Miguel Castelló Mollà i “Que no se mueva” de David Fayos Prats.

El dia 4 de gener de 2014 a les 21.45 hores serà l’inauguració de l’exposició fotogràfica al Centre Cultural “Ca Don Jose”. Es podrà visitar del 4 al 30 de gener.