Barxeta i Xella milloraran les infraestructures municipals

El president de la Diputació de València, Alfonso Rus, va signar ahir quatre convenis de col·laboració amb els responsables municipals d’Albalat dels Sorells, Barxeta, Xella i Requena amb l’objectiu d’engegar sengles projectes de recuperació i millora d’algunes infraestructures locals.

La Diputació de València subvencionarà la construcció d’un centre cívic polivalent a Barxeta que acollirà activitats culturals i actes lúdics i festius.

Les obres consistiran en la construcció d’un edifici accessible en el carrer Rafelguaraf amb un espai diàfan de 350 metres quadrats repartits en una planta, i amb despatxos per a les diferents associacions.

Després de considerar “fonamental” el paper de la Diputació de València, l’alcalde de la localitat, Vicente Huet, ha comentat que aquest conveni és “molt important” posat que en l’actualitat, “el municipi no disposa de cap espai que cobrisca les necessitats de les 25 associacions locals”.

Finalment, el primer edil ha assegurat que les obres “començaran a principis del pròxim any”, i ha avançat que aquest immoble “serà utilitzat per tots els veïns de la localitat”.

Així, Xella realitzarà la primera fase de les obres d’adequació de l’auditori municipal amb l’objectiu de “modernitzar les instal·lacions i fer una infraestructura més accessible”.
Segons ha explicat l’alcalde, Pablo Seguí, “l’auditori va ser construït fa uns 25 anys i no es troba en bones condicions”. En aquest sentit, ha informat que “es canviaran les portes i finestres, es col·locaran nous taulells i sanitaris, se substituiran els seients i es reformaran les escales de l’escenari”.

Per últim, Seguí ha explicat que l’immoble “té molta activitat, ja que acull trobades culturals totes les setmanes”.