Ximo Mateu dimiteix de l’alcaldia de Novetlè per motius laborals

  • Assumirà les tasques de primer edil fins les eleccions de maig el fins ara regidor Rafael Vila

Ximo Mateu, fins ara alcalde de Novetlè, va presentar en el plenari celebrat al matí d’ahir la seua dimissió per “incompatibilitat laboral” de la seua nova feina amb aquest càrrec. El regidor Rafael Vila assumirà l’alcaldia fins a les eleccions de maig.

L’Informador va poder parlar amb Xavier Simón, secretari comarcal del PSPV de la Costera – la Canal, que va valorar aquesta dimissió. “Ha succeït tot molt ràpid, en tres o quatre dies, i és per un tema de feina. Hem de ser conscients de que la situació està molt complicada en aquests moments i Ximo ha trobat un lloc dins del seu àmbit, una oportunitat que no podia rebutjar i que no li permet la compatibilitat com alcalde de Novetlè”, destacava Simón.

Així mateix, el president comarcal afirmava que “ha sigut una situació que ens transtoca ja que estan molt pròximes les eleccions municipals i ell era el nostre candidat, però ara s’ha precipitat tot i sols puc dir que l’alcaldia de Novetlè queda amb molt bona representació amb el regidor Rafael Vila”.