Ximo Puig presenta a Xàtiva la seua candidatura a les primàries del PSPV

  • Roger Cerdà, portaveu del PSPV: “per primera vegada les eleccions primàries socialistes estan obertes a tota la ciutadania i escolliran al possible president del canvi”

El secretari general del PSPV, Ximo Puig, va presentar ahir la seua candidatura dins del procés de primàries pel qual s’escollirà el candidat socialista a la Presidència de la Generalitat. L’acte va començar a les 19,30h i va tenir lloc a la Casa de la cultura de Xàtiva, un acte d’àmbit comarcal i obert a tot el públic.

acte puig primaries xativaEl líder del PSPV de Xàtiva, Roger Cerdà, ha recordat que les primàries obertes del PSPV són una experiència pionera a Espanya perquè “per primera vegada en tota la història dels partits espanyols, seran els ciutadans i no sols els militants els que escolliran al candidat, serem els socialistes valencians els que fem participar a tots en l’elecció en el que possiblement serà el pròxim President de la Generalitat”.

Cerdà explica que es tracta d’una innovació, però “també és una forma de demostrar que per als socialistes l’opinió dels nostres veïns és fonamental, i no sols els preguntem una vegada cada quatre anys”. El regidor del PSPV anima a la ciutadania a inscriure’s en este procés d’elecció del candidat, “un procés que ha de ser el punt d’inici del canvi a la Comunitat Valenciana, el punt d’inici d’una nova forma de governar que pensa en el ciutadà, i que el fa participar més en les decisions públiques perquè els ciutadans són els protagonistes de la societat”.