Ximo Puig recolza a Roger Cerdà en el míting central

  • El candidat a la presidència de la Generalitat insistia en que “amb Roger com a alcalde tornarà la dignitat i l’honradesa a Xàtiva”

El candidat a la presidència de la Generalitat, Ximo Puig, va participar dimecres a Xàtiva en el míting central de la comarca de la Costera, on defensava “l’honradesa, honestedat i treball dels valencians front a la indignitat dels que ens han governat durant els últims anys” i insistia que no va a permetre que “es taque la imatge de la Comunitat i dels seus ciutadans per la nefasta gestió dels seus últims governants”.

Per la seua banda, Roger Cerdà va demanar el suport dels ciutadans per “passar pàgina i poder escriure junts la millor pàgina de la història d’aquesta ciutat”. El candidat a l’alcaldia de Xàtiva es va comprometre a basar la seua actuació en els principis de transparència, treball, participació i honradesa. El socialista incidia que “el 24 de maig, el que es pregunta és si aquesta ciutat continua el seu procés de decadència o si, per contra, anem a obrir un nou temps en què junts farem possible una ciutat pròspera i amb futur”.

Cerdà expressava el convenciment que “Xàtiva és una ciutat amb futur. Som un poble que sabem el que volem, perquè tenim un capital humà excepcional, perquè tenim potencial, perquè hem estat una ciutat referent en el conjunt del territori i perquè ho anem a tornar a ser”. El candidat a l’alcaldia va assegurar que el seu equip de govern treballarà “colze amb colze amb la ciutadania per recuperar el prestigi de la ciutat i l’orgull de ser de Xàtiva”.

En l’acte, en el qual es va presentar als candidats de tots els municipis de la comarques de la Costera i la Canal de Navarrés, també va intervenir el secretari general de la comarca, Xavier Simón.