Zitane i Landín triomfen en la Pujada al Castell

  • La cursa va tancar la XVII edició del Circuit de Carreres de la Diputació amb 1.434 corredors

Ouais Zitane i Raquel Landín van ser els guanyadors de la Pujada al Castell de Xàtiva que, amb un rècord de participants, es va comptar amb 1.434 atletes en la línia d’eixida.

Entre els participants, el líder de la general i dominador absolut de totes les classificacions va ser Zitane, que solament necessitava aconseguir la meta per a sumar el seu tercer triomf consecutiu. No obstant açò, el marroquí, sobrat de qualitat i ambició, no es va acontentar solament amb participar, sinó que, a més, va aconseguir una nova victòria, l’octava en el seu compte particular.

En el podi l’acompanyaren els seus compatriotes Jaouad Oumellal, també del CA Serrano, i Hicham Ettaichmi, que aquesta vegada va aconseguir imposar-se al també marroquí, Addil el Hand, que va haver d’acontentar-se amb la quarta posició. El primer espanyol en la línia de meta va ser Rubén Martín.

El desenllaç de la categoria femenina també era bastant previsible. A Raquel Landín li bastava amb arribar a meta a Xàtiva per a tornar a vèncer en el circuit de la Dipu després de la seua tercera posició en 2013. Malgrat això, també es va esforçar i va abastar el primer lloc. La segona posició del podi femení va ser para Patricia Montalvo, mentre que el tercer lloc el va ocupar Mª Paz Domingo.

En el terreny individual, els vencedors de cada categoria han sigut Jassine Elrhabi i María Gálvez en junior, José Antonio Téller i Esther Sánchez en promesa, Ouais Zitane i Raquel Landín en sènior, Luis Félix Martínez i Patricia Montalvo en Veterans A; Pepe Linares i Mª Antonia Serrano en Vetarans B, i Jesús Martín i Mª José Miguel en Veterans C.

Un total de 700 corredors han aconseguit finalitzar almenys vuit de les dotze carreres en l’edició més participativa del calendari més longeu de l’atletisme espanyol. El Circuit de Diputació 2014 tirarà el tancament amb la Gala de lliurament de premis que es realitzarà el proper  28 de novembre en el Palau de Congressos de València.