Inici Esdeveniments L’estiu més dinàmic amb els cursos de tecnificació i perfeccionament

L’estiu més dinàmic amb els cursos de tecnificació i perfeccionament

per Redacció_Linformador

 

L’Ontinyent 1931 CF ha treballat en els últims dies de manera intensa per preparar un estiu diferent, autènticament dinàmic, i amb els més joves com a protagonistes. El club ofereix un campus doble format per dos cursos, un en horari matinal per a tot el mes de juliol, i altre en horari vespertí per a la primera quinzena del mateix mes.

Mentre el primer dels cursos, enfocat a la tecnificació, és un curs global i molt complet on es parlaran d’aspectes que van més enllà del futbol com la salut de l’esportista, els aspectes psicològiques i dinàmiques d’equip avançades; el segon curs és més breu, amb una combinació tècnica i tàctica i tot tipus d’activitats que faran que els més menuts aprofiten les hores de la vesprada estiuenca. Aixina i tot, els més joves poden inscriure’s en ambdós cursos, ja que són complementaris.

En els dos casos es segueix la metodologia avalada pels equips de l’Ontinyent 1931 CF, líders de les seues categories a hores d’ara, i els tècnics són titulats i amb gran experiència en el futbol d’elit i semi-professional. El curs inclou regals i moltes sorpreses, a més del segur de responsabilitat civil.

Les inscripcions es poden realitzar en l’estadi El Clariano, dilluns de 17:30 a 19:30 i dimecres de 10:00 a 12:00 i de 17:30 a 19.30. El preu del curs de tecnificació per les vesprades és de 100 €, mentre el de perfeccionament pels matins és de 120 € en cas d’assistir només a una quinzena, o de 200 € si es vol assistir al mes complet. Per a més informació i consultes es pot escriure un whatsapp o telefonar als telèfons: 600 45 80 79 – 609 27 73 63.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més