Inici Actualitat La Casa de la Cultura acull l’exposició fotogràfica “Sobre l’espai i l’instant”

La Casa de la Cultura acull l’exposició fotogràfica “Sobre l’espai i l’instant”

per Redacció_Linformador

La mostra col·lectiva inclou 60 obres dels fotògrafs Francesc Vera, Xavier Mollà, Pep Aparisi i Natxo Francés

La Casa de Cultura d’Ontinyent acull des d’aquesta setmana l’exposició fotogràfica col·lectiva ”Sobre l’espai i l’instant”, la quarta versió de la col·lecció “Efímer” del col·lectiu “FEG” del que formen part els fotògrafs Francesc Vera, Xavier Mollà, Pep Aparici i Natxo Francés. L’Exposició compta amb el suport dels ajuntaments d’Ontinyent, Gandia, Alzira, Bellreguard, l’Alcúdia i Sueca.

A la mostra, visitada aquest dijous per l’Alcalde, Jorge Rodríguez, el regidor de Cultura, Àlex Borrell, i els autors de les imatges, s’exposen un total de 60 fotografies en diversos formats. Les imatges es recullen a un catàleg realitzat expressament per a l’ocasió on s’acompanyen amb textos de Paco Company, Clàudia Serra, Rafa Gomar i Maria Josep Escrivà, que es pot adquirir a la mateixa Casa de Cultura.

Àlex Borrell explicava que l’exposició, que es podrà visitar al llarg de tot el mes de maig, “és una bona mostra de treball conjunt de fotògrafs, escriptors i escriptores de diferents procedències, entre els que es troben els ontinyentins Xavier Mollà i Paco Company. Una exposició que teniem programada inicialment per a novembre de 2020, després per a febrer d’enguany, i que ara per fi podrem gaudir en esta primavera a la qual comencem a veure la llum al final del túnel de la covid-19”, manifestava.

Xavier Mollà explicava que l’exposició “és un treball pensat per barrejar fotografia i literatura”,  destacant aspectes com l’ús de les situacions lumíniques; de tríptics amb múltiples lectures; de formats reduits per a concentrar l’atenció; ús de tonalitats intimistes o visualització de contrastos en diferents països del mon.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més