Inici Actualitat L’espectacle “Blowing” combinarà dansa, música en directe i tecnologia al Teatre Echegaray

L’espectacle “Blowing” combinarà dansa, música en directe i tecnologia al Teatre Echegaray

per Redacció_Linformador

La representació per a públic familiar tindrà lloc el proper diumenge 16 de maig a partir de les 18:00h

El proper diumenge 16 de maig el Teatre Echegaray acollirà a partir de les 18:00 hores l’espectacle de dansa “Blowing”, una representació que combinarà dansa, música en directe i tecnologia per oferir un relat poètic visualment.

El regidor de Cultura, Alejandro Borrell, animava a la ciutadania a gaudir d’un espectacle per a tota la família on “des dels més menuts als més grans podran viure des de la seua butaca moltes aventures per fer complir el somni de la protagonista”. Aquesta nova proposta cultural s’emmarca dintre de l’aposta del Govern d’Ontinyent per continuar demostrant que la cultura és segura i “donar suport a un sector que tan mal ho ha passat durant els darrers mesos”, afirmava Borrell, qui també destacava que “la cultura ens ha servit durant la pandèmia per ’escapar de la realitat que estàvem vivint i, per això, ara que la situació ha millorat volem tornar a dur a terme representacions presencials”. 

Totes les persones interessades poden adquirir les seues entrades a un preu en venda anticipada de 6 euros i a 8 euros en taquilla el dia de la representació. Les entrades es poden adquirir des de la web de Caixa Ontinyent i en la Casa Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més