Inici Esport Si no eres soci, estàs a temps! Campanya d’abonaments #TornarACompartir

Si no eres soci, estàs a temps! Campanya d’abonaments #TornarACompartir

per Virginia Bataller

L’Ontinyent 1931 comença la fase 2 de la lliga aquest cap de setmana. El juvenil s’estrena dissabte a les 18:00 davant l’Elda Unión i el primer equip ho farà diumenge a les 19:00 davant el Villena CF. Ara és el moment en el que els socis han de respondre i vestir El Clariano de gala, aprofitant el límit actual de 1000 espectadors com a màxim.
 

Les condicions que es van establir a principis de temporada es mantenen, així els preus són de 10 euros per a la grada de General, 20 euros per a Tribuna i 30 euros per a llotja. Els carnets es poden comprar per internet (https://ontinyent1931.acyti.com/) i retirar el dia del partit en taquilla. També es podran adquirir abonaments el divendres 14 de maig de 17:00 a 20:00 en les oficines de l’Estadi El Clariano (pagament en efectiu). La idea del club es fidelitzar el soci que, davant la incertesa d’aquesta temporada degut a la pandèmia, no ha pogut gaudir dels partits en casa. Ara, amb la situació estable, les restriccions d’aforament van ampliant-se i el club està treballant per millorar l’organització i gaudir sempre del màxim aforament possible.
 

Les entrades per als partits del primer equip s’han establert a 5 euros per als no socis, en grada General, mentre els del Juvenil tindran el preu de 1 euro en grada General. Els socis entraran amb el seu carnet habitual als partits. Ambdós equips comencen aquesta segona fase líders amb cert avantatge de punts i en 6 encontres, 3 d’ells en casa cada equip, es juguen el possible ascens a categoria de Regional Preferent.
 

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més