Inici Actualitat L’Ajuntament de la Font de la Figuera licita les obres del camp de futbet

L’Ajuntament de la Font de la Figuera licita les obres del camp de futbet

per Virginia Bataller

L’Ajuntament de la Font de la Figuera ha obert hui el termini de licitació per a la presentació d’ofertes pel projecte de creació de la nova pista de futbet del municipi.

A partir de hui, les empreses contractistes tenen deu dies hàbils per presentar les seues ofertes. Una vegada es valoren les propostes, l’Ajuntament adjudicarà el projecte i podran començar les obres.

El projecte consisteix en la creació d’una pista de futbet en la que s’instal•laran també dos canastes per a bàsquet. A més, s’adequarà i condicionarà l’espai annex amb nova lluminària, pintura i l’asfaltat de la zona.

El camp de futbet estarà ubicat a la zona esportiva, al costat de la piscina i del pavelló municipal. D’esta manera, totes les instal·lacions esportives es trobaran en la mateixa zona del municipi.

La creació d’este espai d’oci i esport és una demanda de la població des de fa anys i ara per fi està començant a ser una realitat.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més