Inici Actualitat Ontinyent mostra el seu suport al poble colombià davant la vulneració de drets humans al país

Ontinyent mostra el seu suport al poble colombià davant la vulneració de drets humans al país

per Virginia Bataller

Les regidores Katty Ushiña, Sayo Gandia i Imma Ibáñez participen a la concentració organitzada al recinte firal des del col·lectiu colombià de la ciutat i la comarca

El Govern d’Ontinyent ha mostrat el seu suport al poble colombià davant la vulneració dels drets humans al país durant les protestes ciutadanes dels últims dies. Les regidores Katty Ushiña, Sayo Gandia i Inma Ibáñez participaven aquest dissabte en la concentració organitzada al recinte firal per l’Associació per la Integració de Totes les Nacions baix el lema “Tots som Colòmbia. Colòmbia país de vida”, que reunia al voltant d’un centenar de ciutadanes i ciutadans de Colòmbia residents a Ontinyent i La Vall d’Albaida. 

La regidora de Cooperació de l’Ajuntament d’Ontinyent, Katty Ushiña, lamentava que enfront del legítim dret de protesta davant la Reforma de Llei Tributària en un període de crisi sanitària com el que assola tots els països del món, “el govern colombià ha reaccionat de la forma més desmesurada, donant ordres a les forces de seguretat de l’estat d’atacar la població. Una situació molt perillosa on els drets humans estan sent vulnerats, i davant la qual enviem des d’Ontinyent el nostre suport i solidaritat al poble colombià”, manifestava.

 

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més