Inici Actualitat Un total de 111 persones han participat en els sis cursos realitzats per Joventut durant el primer quadrimestre de 2021

Un total de 111 persones han participat en els sis cursos realitzats per Joventut durant el primer quadrimestre de 2021

per Redacció_Linformador

S’han expedit 44 carnets jove i un total de 16 persones han utilitzat el servei «Jovement» que es va posar en marxa fa unes setmanes

 L’Ajuntament de Xàtiva ha fet públiques les dades referents al primer quadrimestre de 2021 pel que fa a les activitats realitzades des de la regidoria de Joventut.

Cal destacar la inscripció de 111 persones als sis cursos que s’han oferit durant els primers quatre mesos de 2021, dels quals 89 han sigut dones (80,2%) mentre que l’altre 19,8% han sigut homes (un total de 22). La mitjana d’edat dels participants ha sigut de 26 anys.

D’altra banda, s’han emès un total de 44 carnets joves a l’oficina d’Infojove, amb una mitjana d’edat de 18 anys, mentre que 24 persones (13 dones i 11 homes) han buscat assessorament i orientació laboral.

A més a més, un total de 16 persones han utilitzat el servei «Jovement» que es va posar en marxa fa algunes setmanes (14 dones i 2 homes amb una mitjana d’edat de 19 anys), amb una valoració molt positiva (92%) tan de l’espai com de l’horari, la disponibilitat d’atenció i el tracte realitzat.

Pel que fa a les atencions i consultes realitzades per Infojove, un 35% han respost a inscripcions, cursos, tallers i activitats mentre que el 17% correspon a informació sobre la programació. Un 7% de les consultes han sigut sobre el servei «Jovement» mentre que altre 6% ha correspost a informació i tramitació de beques i a tramitacions de carnet jove. El 83% de les consultes han sigut realitzades per dones i el 17% per homes.

Pel que fa al tipus i als mitjans per on s’han realitzat les atencions, el 40% s’han realitzat per correu electrònic, el 38,4% de forma presencial, el 16% per telèfon i el 4,8% a través de les xarxes socials. Pel que fa al coneixement del servei que es presta des d’Infojove, el 48% arriba des d’Instagram, el 23% a través d’amics i família, el 15% a través de Facebook i el 14% restant mitjançant els instituts i els mitjans de comunicació.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més