Inici Actualitat Canals ofereix del 17 al 20 de maig la Fira Orienta’t.


Canals ofereix del 17 al 20 de maig la Fira Orienta’t.


per Redacció_Linformador

Del dilluns 17 fins dijous 20 de maig Canals acull La Fira Orienta’t. Aquesta va adreçada a l’alumnat de quart de l’ESO i primer de Batxillerat dels instituts Sivera Font i Francesc Gil així com als dels col·legis Cervantes i Sant Antoni Abat, amb la ferma voluntat de continuar oferint la informació adequada a l’alumnat en matèria d’ocupació i formació.

D’aquesta manera, un equip d’orientadors es traslladarà a cada aula dels centres durant els pròxims dies per a poder oferir-los d’una manera didàctica, però adaptada a les noves tecnologies, les oportunitats laborals i educatives que es trobaran després de la finalització de l’ESO o el Batxillerat. Així doncs, s’ha triat un dels videojocs més coneguts, Minecraft, per a traslladar tota aquesta informació i fer més interactiu aquest procés.

“Des de Orienta’t, l’Ajuntament de Canals pretén oferir una eina que ajude als nostres alumnes a saber quina oferta acadèmica i laboral tenen una vegada conclouen la seua etapa educativa” afirmava Miquel Alventosa, regidor de Joventut.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més