Inici Actualitat Ontinyent aprova el projecte de millora de la xarxa de clavegueram del nou hospital

Ontinyent aprova el projecte de millora de la xarxa de clavegueram del nou hospital

per Redacció_Linformador

La Junta de Govern Local aprova el projecte de millora d’infrastructures al polígon Casa Balones, una de les noves actuacions impulsades per l’Ajuntament i l’IVACE a les zones industrials de la ciutat

La Junta de Govern Local d’Ontinyent ha aprovat el projecte de millora, modernització i dotació d’infrastructures i serveis al polígon industrial “Casa Balones”, que servirà per millorar la xarxa de clavegueram del nou hospital. Es tracta d’una de les tres noves actuacions de modernització als polígons industrials de la ciutat que executarà enguany l’Ajuntament amb ajuda de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

El regidor de Territori, Joan Sanchis, destacava la necessitat d’un projecte que inicia ara el seu procés de licitació amb un pressupost base de 200.000 euros (Iva inclòs), “i que permetrà no sols millorar la dotació de serveis i pavimentació de vials en aquest polígon, sinó també dotar a la xarxa d’aigües de la capacitat necessària per atendre el considerable augment d’aigues residuals que es produirà a la zona quan es pose en marxa el nou hospital”, assenyalaven.

El polígon industrial “Casa Balones” va ser projectat i executat fa al voltant de  20 anys amb una xarxa separatives d’aigües pluvials i residuals, amb un col·lector de pluvials que aboca a un barranc existent en el límit nord-oest del polígon. El nou col·lector d’aigües residuals a realitzar, amb major capacitat, tindrà com a punt de partida el pou de registre existent entre la CV-81 i el “Centre SERVEF de formació Ontinyent” i  com a punt de connexió, el col·lector d’aigües residuals existent en el poliesportiu municipal.

L’obra també contempla la instal·lació de càmeres de vigilància en les dues entrades del polígon i la millora del paviment asfàltic en l’entrada a aquest del polígon. Joan Sanchis explicava que “el polígon Casa Balones és l’únic de la ciutat que no disposa encara d’una instal·lació de vigilància mitjançant càmeres. Ara, amb la instal·lació d’estes càmeres amb connexió a Internet, es podrà realitzar la supervisió remota de les imatges des de la prefectura de la Policia Local d’Ontinyent, proporcionant una major seguretat en tot el polígon mitjançant la vigilància de les dues entrades a aquest. En definitiva, les empreses de la zona disposaran de mes i millors serveis”, assenyalava. Una volta s’adjudique l’obra, el termini d’execució de la mateixa serà de quatre mesos.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més