Inici Esport PÒDIUM PER AL CLUB TRIATLÓ ONTINYENT ALS CAMPIONATS D’ESPANYA DE DUATLÓ DE LA NUCIA

PÒDIUM PER AL CLUB TRIATLÓ ONTINYENT ALS CAMPIONATS D’ESPANYA DE DUATLÓ DE LA NUCIA

per Redacció_Linformador

Huit esportistes del Club Triatló Ontinyent, acompanyats del seu entrenador i Director Tècnic del club, s’han desplaçat aquest cap de setmana a La Nucia per a participar en els tres campionats d’Espanya de duatló que se celebraven, durant el dissabte i el diumenge, al municipi alacantí.

Dissabte de matí va ser el torn del Campionat d’Espanya de Duatló Super Sprint per Clubs, on els duatletes havien de completar una prova formada per 2.000 metres de carrera a peu, 5 kilòmetres de ciclisme i, novament, 1.000 metres de carrera a peu de manera individual. Les directrius de Joan Blasco, Director Tècnic del club, van servir per a col·locar a dos dels sis esportistes que van prendre l’eixida en aquesta cursa en la final. Cal destacar que Paco Martí semblava tindre la seua plaça també assegurada, però una caiguda en bici al segon gir del circuit el va traure de la primera posició. Martí es va quedar a tan sols 4 segons de la classificació a la final.

No obstant això, Teyo Cantos i Quique Campos van aconseguir la seua plaça en la final. Arán Reig, Jordi Musté i Pau Micó van ser els altres tres esportistes del Triató Ontinyent que, tot i participar al Campionat d’Espanya, van haver de veure la final des de les grades de l’Estadi Olímpic Camilo Cano. Els punts aconseguits pels sis duatletes van servir perquè el Club Triatló Ontinyent fóra 4t classificat d’Espanya en eixida Open.

La competició no acabava dissabte de matí amb la prova per clubs i, al voltant de les 17.30 hores, els banyerins Paco Martí i Teyo Cantos ocupaven la línia d’eixida per a donar inici al Campionat d’Espanya de Duatló Super Sprint per Relleus en Parella. Després d’haver completat un duatló de la mateixa distància que el del matí (amb un circuit de bici menys exigent), Paco Martí i Teyo Cantos van passar el testimoni a la parella formada per Quique Campos i Arán Reig, qui havien de fer el mateix abans de donar el relleu a l’última de les parelles, formada per Jordi Musté i Pau Micó.

L’última prova tenia lloc diumenge de matí. En aquesta ocasió els esportistes es van dividir en dos equips de tres duatletes cadascun d’ells: Paco Martí, Teyo Cantos i Quique Campos d’una banda i, per altra, Arán Reig, Toni Bataller i Javier Andrés. El format Duatló Super Sprint 1×1 implicava que cadascun dels ontinyentins haguera de completar un doble duatló format per cinc segments: 2.000 metres de carrera a peu, 5 kilòmetres de ciclisme, 3.000 metres de carrera a peu, 5 kilòmetres de ciclisme i, per a finalitzar, 1.000 metres de carrera a peu.

En aquesta última competició l’equip format per Martí, Cantos i Campos va aconseguir passar la meta en tercera posició, amb la qual cosa es van convertir en els tercers classificats d’Espanya. Arán Reig, Toni Bataller i Javier Andrés van sumar un temps que els va valdre per a col·locar-se en vuitena posició.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més