Inici Actualitat Mª del Mar Ferre destaca a Ontinyent que els primers 6 anys de vida són “clau” per traure el potencial de la infància

Mª del Mar Ferre destaca a Ontinyent que els primers 6 anys de vida són “clau” per traure el potencial de la infància

per Redacció_Linformador

La metgessa de família i experta en desenvolupament infantil imparteix al Teatre Echegaray la conferència inaugural de la III Universitat de Primavera

Les següents activitats seran una ponència sobre prevenció de la conducta suïcida i un seminari web sobre estudis superiors a Ontinyent

Mª del Mar Ferre, metgessa de família, homeòpata i experta en desenvolupament infantil, destacava a Ontinyent la importància “clau” dels primers 6 anys de vida en el desenvolupament del potencial físic, emocional i mental dels xiquets i xiquetes.

Ho feia en la conferència inaugural de la III Universitat de Primavera i V Setmana Pedagogica que organitzen la Fundació Universitària Campus Ontinyent, la Universitat de València (UV) i l’Ajuntament, que tenia lloc oberta al públic aquest dimecres a Ontinyent; i que es veia continuada amb atra ponència sobre el tema adreçada a l’alumnat de les facultats de Magisteri i de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport del Campus ontinyentí. En estes ponències abordava la importància de l’etapa de 0 a 6 anys en el desenvolupament posterior dels xiquetes i xiquetes, que, segons explicava, desenvolupen tot el seu potencial sobre unes bases que organitza durant els primers sis anys de vida, raó per la qual és d’especial importància la prevenció dels problemes maduratius en esta etapa.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, animava a la ciutadania a acudir a les següents activitats, també gratuïtes, que inclou una conferència per a públic en general sobre prevenció de la conducta suïcida en persones adultes, a càrrec de Cris-ADIEM aquest dijous a les 19:00 al Teatre Echegaray. Prèviament, a les 17:00 tindrà lloc una ponència sobre esta temàtica adreçada a l’alumnat d’Infermeria del Campus d’Ontinyent. La següent activitat serà divendres amb un seminari web des de les 10:00 hores al facebook de l’Ajuntament d’Ontinyent al voltant dels estudis superiors a Ontinyent.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més