Inici Actualitat Jorge Rodríguez destaca la importància de que l’aposta per la innovació siga sostenible

Jorge Rodríguez destaca la importància de que l’aposta per la innovació siga sostenible

per Redacció_Linformador

L’alcalde d’Ontinyent visita l’empresa “Insectos Delicious”, que produeix i processa grills i els seus derivats

 “L’aposta per la innovació ha d’anar vinculada a criteris de sostenibilitat. El futur ha de ser sostenible i les administracions així ho han d’afavorir sempre que estiga a la seua mà”. Així ho manifestava hui l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, a la seua visita a l’empresa “Insectos Delicious”, una empresa ontinyentina que produeix i processa grills i els seus derivats per al seu ús en l’alimentació humana, animal i com abonament per a plantes.

L’alcalde visitava les instal·lacions acompanyat del regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda i els responsables de l’empresa, Mª José Alhambra, Jorge Serna i Daniel Cabedo. L’empresa ha estat beneficiària tant d’un dels préstecs en condicions d’avantatge del programa “Reactiva” com del programa d’ajudes a la confecció de catàlegs i altres ferramentes de comercialització i màrqueting, “dues de les línies amb les què l’Ajuntament vol donar suport a les empreses com a generadores d’activitat econòmica i creadores de llocs de feina a la ciutat”, recordava Pablo Úbeda.

Durant la visita, els responsables de l’empresa mostraven a l’alcalde i el regidor els avantatges de la producció i aprofitament del grill respecte d’altres fonts de proteïna animal, tal com recomanen la FAO i la OMS, degut a la seua major sostenibilitat i eficiència ecològica. Aquesta producció comporta un consum ínfim d’aigua, no deteriora el sol i suposa un recurs fàcilment renovable, a més de tenir unes propietats nutricionals equiparables a les de les carns de mamífer o d’aus. A més a més, els excrements i restes dels grills “Acheta domesticus” poden ser utilitzats com un potent i equilibrat abono orgànic.

“Insectos Delicious” produeix tant insectes vius per a centres zoològics i piscifactories com processats en farines per al seu ús en la fabricació de pans, pastes, snacks, barretes energètiques o postres; sempre amb totes les garanties de seguretat, sostenibilitat i traçabilitat que ofereix la producció a Espanya del producte.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més