Inici Actualitat La cloenda de la III Universitat de Primavera  divulga l’oferta d’estudis superiors d’Ontinyent

La cloenda de la III Universitat de Primavera  divulga l’oferta d’estudis superiors d’Ontinyent

per Redacció_Linformador

La Mesa de FP es felicita per l’augment de l’oferta a Ontinyent, amb la incorporació del Cicle d’Integració Social, Transport i logística, documentació sanitària i un curs d’especialització

Un Seminari Web d’estudis superiors a Ontinyent ha tancat la programació de la III Universitat de Primavera i V Setmana Pedagògica que organitzen la Fundació Universitària Campus Ontinyent, la Universitat de València (UV) i l’Ajuntament d’Ontinyent. El Seminari Web que s’ha estrenat aquest divendres a les xarxes socials de l’Ajuntament (Facebook i Youtube) inclou un resum de tota l’oferta d’Ontinyent d’estudis superiors de Formació Professional i universitària en els diversos centres educatius de la capital de La Vall d’Albaida.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, destacava la importància d’aquesta setmana ja consolidada a la ciutat perquè “permet donar a conèixer a tota la ciutadania la universitat i fomentar la transmissió de coneixement”. En aquest sentit, la programació del divendres incloïa també una reunió de treball de la  Mesa Formació Professional d’Ontinyent, organisme depenent del Consell Educatiu de Ciutat impulsat per l’Ajuntament per fomentar la formació professional i per analitzar la seua situació a la ciutat. A la reunió assistia el regidor d’Educació Óscar Borrell; el de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda; i representants de la plataforma de l’Acord Territorial per l’Ocupació, Actaio; l’Associació d’Empresaris Tèxtils ATEVAL i els diferents instituts de secundària d’Ontinyent.

Durant la reunió, s’agraïa a la Conselleria d’Educació que atenguera la demanda històrica “d’ampliar els estudis superiors d’FP a la ciutat perquè l’aposta per la Formació Professional ha de veure’s reflexada en una igualtat d’oportunitats per a la ciutadania amb recursos en els centres”, indicava Borrell. Així mateix, es repassava l’augment de cicles formatius que s’ha produït als tres centres al incorporar a l’IES l’Estació del CFGS de Transport i Logística; a l’IES Jaume I s’ha incorporat el CFGS de Documentació Sanitaria i el curs d’Especialització de Ciberseguretat a les tecnologies de l’operació (Ciberseguretat Industrial).  Per últim, l’IES Pou Clar incorporarà el cicle d’Integració Social, una novetat que es feia pública hui a la Mesa de FP.

El regidor destacava com a “significatiu” l’augment en 6 cicles de l’oferta de Formació Professional a Ontinyent en el transcurs d’un any, “ja que permet donar més opcions d’estudi a la ciutadania d’Ontinyent i la comarca, un àmbit al qual no hem deixat de treballar estos anys”, assenyalava.

La Universitat de Primavera ha comptat aquesta setmana per al públic en general amb una conferència  sobre la importància del desenvolupament senso-psico-motor a l’etapa de 0 a 6 anys amb la col·laboració de la Universitat de València i una conferència de la Prevenció del Suïcidi a càrrec del CRIS-ADIEM dins de la Taula de la Prevenció del Suïcidi de l’Ajuntament d’Ontinyent. Per a l’alumnat universitari de Magisteri, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i Infermeria s’han organitzat jornades de formació.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més