Inici Esdeveniments Les federacions d’Atletisme, Gimnàstica Ritmica, Pilota i Pàdel escullen Ontinyent per organitzar campionats federats

Les federacions d’Atletisme, Gimnàstica Ritmica, Pilota i Pàdel escullen Ontinyent per organitzar campionats federats

per Redacció_Linformador

Esportistes de tota la Comunitat Valenciana es reuniran a la ciutat per participar de diferents competicions de carácter autonòmic a les properes setmanes

Les federacions d’Atletisme, Gimnàstica Ritmica, Padel i Pilota han escollit Ontinyent per organitzar diferents campionats federats a les properes setmanes. El regidor d’Esports, Óscar Borrell, destacava el fet que les instal·lacions del Poliesportiu Municipal siguen escollides com a seu per a competicions de carácter autonòmic “demostra que estem a un alt nivell pel que fa a equipaments esportius públics, i al mateix temps ens situa com un referent de ciutat sana i esportiva, que té molt present la importància de l’activitat física per a la salut de les persones en general i el desenvolupament dels i les joves en particular”, manifestava.

Així, aquest dissabte 15 de maig tindrà lloc a la Pista d’Atletisme del Poliesportiu el Campionat Provincial de Combinades d’Equips Sub 12 a l’aire llliure, i el Control Escolar Valencia dels Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana en les categories sub 12, sub 14 i sub 16. Es tracta de competicions de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana que reuniran a prop de 150 xiquets i xiquetes de tota la Comunitat Valenciana per competir en proves com els 60 metres llisos, 500 metres, 600, 2000, 3000 i Triatló. 

Óscar Borrell destacava la importància de la renovació de la pista d’atletisme que es va dur a terme gràcies a l’acord signat en 2016 per l’Ajuntament, la Universitat de València i la Diputació (aleshores presidida per Jorge Rodríguez) que va fer possible una inversió global de 1’1 milions d’euros en esta i altres instal·lacions esportives i educatives. A més a més, la regidoria d’Esports va tramitar en 2017 la homologació de la pista no sols per als entrenaments dels clubs i esportistes locals, sinó també per a les competicions de la RFEA i de la FACV.

Ja la propera setmana,  diumenge 23 de maig se celebrarà al Pavelló Nou del Poliesportiu la fase provincial i Autonòmica del campionat d’Espanya nivell Absolut Equips de Gimnàstica Rítmica, en les Categories Benjamí, Aleví infantil, Júnior, Sènior i primera Categoría, participant nes 300 gimnastes i classificant-se els 4 primers equips de cada categoria. El Club de Gimnástica  Rítmica d’Ontinyent estarà representat per l’equip sènior, format per Neus Vidal i Belén Penadés, i la competició tindrà lloc entre les  8:00 i les 20:00 hores, sense públic. Finalment, també diumenge 23 de maig, de 9 a 14 hores a les pistes de pàdel del Poliesportiu Municipal i simultàniament al Club de Tennis Helios tindran lloc partides del Circuit Intercomarcal de Madel que organitzen les federacions de Pàdel i Pilota en categories 1A, 2A, iniciació i infantil menys 15.  

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més