Inici Esdeveniments L’escola d’empoderament de la Casa de les Dones reprèn la seua activitat amb nous cursos per a grups reduïts

L’escola d’empoderament de la Casa de les Dones reprèn la seua activitat amb nous cursos per a grups reduïts

per Redacció_Linformador

Els cursos, que tindran lloc els dimarts i dimecres, són gratuïts i requereixen inscripció prèvia

L’Escola d’empoderament de la Casa de les Dones ha organitzat nous cursos gratuïts per a grups reduïts de fins a 9 persones i amb totes les mesures sanitàries i de seguretat necessàries.

D’una banda els dimecres se celebraran tres cursos. Un sobre traure-li partit al telèfon Android (matí o vesprada de 9 a 10h o de 17 a 18h), altre sobre el correu (matí o vesprada de 11 a 12h o de 18 a 19h) i altre sobre la realització de currículums (matí o vesprada de 12 a 13 o de 17 a 18h).

D’altra banda, els dimarts es podrà realitzar un curs TIC per a aprendre Writer i altre per a aprendre a estimar-se (en ambdós casos matí o vesprada de 11 a 12:30h o de 16 a 17:30h).

Per a participar caldrà inscriure’s prèviament a través de la Casa de les Dones o de les seues xarxes socials, des del proper dilluns 17 de maig i fins al 31 de maig o fins a completar aforament. Per a més informació es pot consultar la web escolaempoderament.xativa.es.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més