Inici Esdeveniments Nit i Dia dels Museus 2021 al Museu de Prehistòria de València.
Recuperar i reimaginar el futur dels museus.

Nit i Dia dels Museus 2021 al Museu de Prehistòria de València.
Recuperar i reimaginar el futur dels museus.

per Redacció_Linformador


El Museu de Prehistòria de València celebrarà la Nit Europea dels Museus de manera virtual el dissabte dia 15 i el Dia Internacional dels Museus de forma presencial i també amb una proposta virtual dimarts 18 de maig.

Amb l’objectiu de “recuperar i reimaginar el futur dels museus” s’han programat una sèrie de propostes per a tots els públics.

Durant la Nit Europea dels Museus ens centrarem en la pròxima exposició temporal de producció pròpia La Prehistòria i la mar, recursos marins en el passat, una proposta molt refrescant i plena de sorpreses que inaugurarem a principis de juny. Així, mitjançant un curt audiovisual en xarxes social, el comissari de la mostra Josep Lluís Pascual Benito ens explicarà en primícia el seu contingut.

En el Dia Internacional dels Museus-18 de maig, l’entrada al Museu de Prehistòria serà gratuïta. A més, hem organitzat visites per a públic escolar i també recorreguts comentats a la nova sala permanent de Societats caçadores i recol·lectores de la Prehistòria per a públic general en dos torns, un a les 12:15 i altre a les 16:15 hores.

Com a recordatori d’aquest dia tan especial per als museus s’oferirà al públic que ens acompanye un xicotet obsequi  i el cartell de l’exposició En cartell, Museu de Prehistòria 1983 – 2020

Ja sabeu, us esperem el 18 de maig al Museu de Prehistòria de València per a celebrar el #DIM2021, amb entrada gratuïta per a tots els públics!

Però si no podeu apropar-vos al Museu, no us preocupeu perquè us oferim una “visita virtual” a la nostra nova sala permanent Les societats caçadores i recol·lectores a través d’un divertit QUIZMUPREVA.

Accepteu el repte de recuperar i reimaginar el futur dels museus?

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més