Inici Actualitat El CDX organitza un campus mixt per a aquest estiu

El CDX organitza un campus mixt per a aquest estiu

per Redacció_Linformador

L’activitat se celebrarà del 25 al 27 de juny al Camp Murta i la Residència Vacacional de Xàtiva

Els Ciutat de Xàtiva CFB ha obert ja les inscripcions per al campus mixt que han organitzat per a aquest estiu. Es tracta d’un campus de futbol destinat a xiquets d’entre 6 i 12 anys i xiquetes de fins a 15 anys que es portarà a terme del 25 al 27 de juny al Camp Murta i la Residència Vacacional de Xàtiva.

Aquest campus destaca, a banda de per la seua condició de mixt, per la gran oferta formativa i de diversió més enllà del futbol. A banda de les sessions d’entrenament i tecnificació general, s’ofereix entrenament específic per a porters, activitats multiaventura, piscina i xarrades amb professionals de l’àmbit esportiu.

Cal destacar que es pot optar per dues modalitats. La primera d’elles és la interna, que inclou allotjament en règim de pensió completa i té un preu de 120 euros. L’altra opció és l’externa que, amb un preu de 60 euros, inclou esmorzars, dinars i berenars, però no l’allotjament. Ambdues modalitats inclouen els entrenaments i les activitats de multiaventura.

Per a realitzar la inscripció cal acudir al Camp Paquito Coloma els dimarts de 17:30h a 20:30h o els divendres de 19:00h a 20:30h. El període d’inscripció està ja obert fins que es completen les places oferides. Més informació al web https://www.ciutatdexativacfb.com/campus-mixt/

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més