Inici Actualitat L’Orquestra simfònica del Teatre Echegaray torna a reunir artistes prestigi internacional a Ontinyent

L’Orquestra simfònica del Teatre Echegaray torna a reunir artistes prestigi internacional a Ontinyent

per Redacció_Linformador

La programació que consta de 4 concerts comença el proper dissabte 29 de maig amb el concert “la reinvenció de la música”

L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent, resident al Teatre Echegaray, recupera la programació després del confinament del passat any amb 4 concerts de temporada, on tornarà a comptar amb músics de reconegut prestigi nacional i internacional.

Durant l’acte de presentació que tenia lloc al Teatre Echegaray, el regidor de Cultura, Àlex Borrell, posava en valor “un projecte molt important per a la ciutat d’Ontinyent” i que s’ha traduït en una inversió creixent cada temporada fins arribar als 10.000€ per a l’edició 2021.

La programació era detallada pel Gerent d’Ad Libitm, Lluís Muñoz, qui destacava ser “un projecte únic en Ontinyent i en tota la comarca”, feia un repàs pels concerts que sempre tindran lloc dissabtes a les 19:30h al Teatre Echegaray en sessió única, repartits al llarg de l’any. En concret, la programació començarà el proper dissabte 29 de maig amb el concert “la reinvenció de la música” es comptarà amb una formació d’orquestra de cordes i estarà dirigida pel director Jaume Fornet.

La programació continuarà el 17 de juliol amb les interpretacions del trompeta solista, Luis González, qui és un dels trompetistes espanyols més destacats en l’actualitat en la seua llavor com a docent i solista. L’acompanyarà la soprano Francesca Calero que ha actuat a sales nacionals i internacionals com el Teatre Real de Madrid o Vietnam, Costa Rica o Puerto. Al mes d’octubre, dissabte 23, es reprendrà la programació amb la participació del violinista internacional David Fons, qui va participar en l’internacional Primerose Competition a Chicago en l’any 2001, exercirà una doble funció, com a director i com a solista.

La programació de concerts la tancarà un concert dedicat al compositor Beethoven. Xavier Gagnepain dirigirà l’orquestra i estarà acompanyat pel violí solista Jacobo Christensen, qui en 2019 va guanyar el premi d’Interpretació Societat de Concerts d’Alacant i del II Certamen de Joves Solistes de la Jove orquestra de la Comunitat Valenciana. 

Tant Àlex Borrell com Lluís Muñoz animaven a la ciutadania d’Ontinyent i de les comarques veïnes a gaudir d’aquests concerts perquè “s’ha demostrat sobradament que la cultura és segura”. Les entrades que es podran adquirir des d’aquest dilluns 24 a la seu d’AdLibitum i una hora abans de l’espectacle  es mantenen a 13€ per a cada concert i per als joves d’entre 18 a 25 anys amb carnet d’estudiant a 7€ per incentivar la seua participació. 

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més