Inici Actualitat Ontinyent informa a les famílies de la matriculació telemàtica per al curs escolar 2021/2022

Ontinyent informa a les famílies de la matriculació telemàtica per al curs escolar 2021/2022

per Redacció_Linformador

Per primera vegada, l’Ajuntament ha enviat informació a les famílies dels xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys de la matriculació en les escoles d’educació infantil de primer cicle

L’Ajuntament d’Ontinyent a través de la regidoria d’Educació està informant a les famílies sobre la matriculació per al curs escolar 2021-2022, que anirà des del 25 de maig fins al 2 de juny. Com a novetat, aquest any també s’està informant a les famílies dels xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys de la possibilitat d’adquirir el bo de la Generalitat Valenciana i matricular-los en les escoles d’educació infantil de primer cicle autoritzades per la Conselleria d’Educació.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, explicava la importància d’escolaritzar “als xiquets i xiquetes en el primer cicle d’infantil per ser una etapa de vital importància en el seu desenvolupament i socialització”. Pel que fa a l’alumnat de 3 anys i que accedisquen al segon cicle d’educació infantil també s’ha enviat a totes les famílies informació per sol·licitar la plaça escolar, ja que la matriculació sols serà telemàtica a través del web https://portal.edu.gva.es/telematricula/. En aquesta informació també s’han incorporat detalls del procediment d’admissió, en el qual sols es pot presentar una sol·licitud que contindrà una declaració responsable de cada una de les circumstàncies requerides per a l’admissió, ja que en el moment de formular la sol·licitud no es requerirà l’aportació de la documentació acreditativa de les circumstàncies declarades. El resultat dels processos d’admissió en els centres docents sostinguts amb fons públics es comunicaran a través de la seu electrònica de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

Borrell recordava que les persones interessades en ampliar informació sobre la matrícula poden fer-ho consultant al Departament d’Educació de l’Ajuntament o a la web municipal (apartat Ajuntament – àrees- Educació). El 16 de juny es farà publica el llistat provisional deixant dos dies per a possibles reclamacions. Serà el 30 de juny quan es publicaran els resultats definitius deixant de l’1 de juliol fins el 16 de juliol per a la formalització de la matrícula en educació infantil i primària.

D’altra banda, aquest divendres 21 de maig començava el període de matriculació de la Formació Professional Bàsica i Cicles Formatius de FP, un termini que estarà obert fins el proper 1 de juiol. Així mateix, per als nivells d’ESO i Batxillerat el període de presentació de sol·licituds serà del 3 de juny fins al 14 de juny. Les persones interessades poden consultar a les xarxes socials de l’Ajuntament d’Ontinyent (Facebook i Youtube) tota l’oferta formativa d’estudis superiors que es va donar a conèixer durant la programació de la Universitat de Primavera, adreçar-se al  propi centre en el que es vullga matricular o també posar-se en contacte amb el Departament d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més