Inici Actualitat El consell de la joventut de Xàtiva organitza el curs (DAT) “Director/a d’activitats de temps lliure” intensiu al mes de juliol

El consell de la joventut de Xàtiva organitza el curs (DAT) “Director/a d’activitats de temps lliure” intensiu al mes de juliol

per Redacció_Linformador

Es realitzarà de manera intensiva del 8 al 30 de juliol a la Casa de la Joventut de Xàtiva en horari de matí i vesprada amb un preu de 330€. Un curs de 320 hores homologat per l’IVAJ GVA molt útil en l’àmbit laboral i en el camp del voluntariat per a sectors com l’oci, el temps lliure i l’animació sociocultural.

El Consell de la Joventut de Xàtiva organitza aquest curs, impartit pel l’escola d’animació Accent, com a resposta a una de les necessitats més destacades de les associacions d’educació no formal, però també dirigit a totes aquelles persones que disposen de titulació MAT o MTL i volen seguir formant-se amb una titulació superior que les habilitarà per a poder ser Director o Directora d’Activitats.

Aquesta titulació comporta una sèrie de coneixements i competències que t’habiliten per a treballar en l’àmbit laboral com a Director o Directora d’activitats, per exemple, en una escola d’estiu o en centres socials o juvenils. A banda, en el cas de les associacions d’educació no formal com Scouts o Juniors, disposar d’aquesta titulació és requisit indispensable per a realitzar els campaments d’estiu.

El curs es realitzarà del 8 al 30 de juliol a la Casa de la Joventut de Xàtiva de manera intensiva, és a dir, de dilluns a divendres, matí i vesprada de 9:30h a 14:30h i de 15:30h a 18:30h. Aquest consta d’una duració total de 320 hores comptant 135h de formació presencial (17 sessions), 65h d’aula virtual de manera online, i 120h de pràctiques no laborables. El curs té un preu de 330€ i es realitzarà un descompte per part del mateix CJX i la Regidoria de Joventut a aquelles persones que acrediten formar part d’una associació membre del CJX. La inscripció mínima és de 15 persones.

Per tal d’inscriure’s al curs caldrà enviar un correu a la direcció cjxativa46800@gmail.com després d’haver llegit tota la informació i les condicions que consten al document que podeu trobar a l’enllaç següent: https://drive.google.com/file/d/1taggJUKWoIjLzMXyZebZqWJ3e664_ASY/view?usp=sharing. 

Per a qualsevol dubte, contacta amb el Consell de la Joventut de Xàtiva través de correu (cjxativa46800@gmail.com) o per telèfon/WhastApp (623176443) 

NDP-CURS-DAT

INFO-I-CONDICIONS-CURS-INTENSIU-DAT-JULIOL-2021-CJX

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més