Inici Actualitat La Diputació de València entrega els Premis Go! al Govern Obert

La Diputació de València entrega els Premis Go! al Govern Obert

per Redacció_Linformador

● Esta és la tercera edició dels premis de la corporació provincial que reconeixen la labor de les persones físiques i jurídiques en el camp del govern obert i la transparència

● Els guanyadors d’esta edició han sigut Jorge Castellanos Claramunt, Mª Dolores Montero Car, Observatorio de Governanza i RSC del CEU, Fundació Horta Sud i l’Associació Maldita contra la Desinformació

La Diputació de València, a través de la delegació de Govern Obert i Participació, ha realitzat l’acte de lliurament dels Premis GO! a la investigació i a la societat civil en govern obert, amb la finalitat de reconéixer la labor de persones físiques i jurídiques en els camps de la investigació, la divulgació, el desenvolupament d’aplicacions i la promoció de la cultura de govern obert i la responsabilitat social.

Esta tercera edició reforça el ferm compromís d’esta institució per implementar polítiques públiques obertes, transparents i participatives. En paraules de la diputada de Govern Obert i Transparència, Mentxu Balaguer, “després d’estos anys de treball encara som més conscients i creiem més en el poder de les persones per a continuar creixent en la cultura del govern obert. Per això volem continuar reconeixent i posant en valor la labor de persones físiques i jurídiques en els camps de la investigació, la divulgació, el desenvolupament d’aplicacions i la promoció de la cultura de Govern Obert i per això hem fet lliurament hui dels tercers Premis GO!”

A l’acte de lliurament han assistit la vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, i la diputada de Govern Obert i Participació, Mentxu Balaguer. Per part de la Conselleria han assistit Antoni Llorente, secretari autonòmic de Participació i Transparència, per delegació de la consellera de Participació, Cooperació i Qualitat Democràtica; Andres Gomis, director general de Transparència, Atenció a la Ciutadania i Bon Govern; i la directora general de Participació, Maria Jesús Pérez.

En la modalitat Premis GO! Investigació, el primer i segon premi han recaigut per primera vegada en el mateixa candidatura. Així, han sigut premiats Jorge Castellanos Claramunt en la branca de Participació i Maria Dolores Montero Caro en la de Transparència.

En la modalitat Premis GO! a la societat civil per a accions de difusió, estudis o promoció del govern obert per a organitzacions, associacions i col·lectius socials, la candidatura presentada per Observatorio de Governanza i RSC ha merescut el primer premi, que ha sigut recollit per Hugo Aznar, membre de la comissió acadèmica del CEU-Escuela Internacional de Doctorado. El segon premi ha correspost al treball presentat per la Fundació Horta Sud, sent Laura Juan i Julio Huerta els qui han recollit el premi en representació de la fundació.

Finalment, l’Associació Maldita contra la Desinformació i, en el seu nom, Sergio Sangiao, coordinador de Maldito Dato, ha recollit el primer premi de la modalitat Premis GO! a la societat civil per a accions de difusió del govern obert en mitjans i xarxes socials.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més