Inici Actualitat La UPCCA de Xàtiva realitza taules informatives amb motiu del Dia Mundial sense Tabac

La UPCCA de Xàtiva realitza taules informatives amb motiu del Dia Mundial sense Tabac

per Redacció_Linformador

La jornada es commemora el 31 de maig, i aquest any porta el lema de «El natural és no fumar»

El proper dilluns 31 de maig se celebra el dia mundial sense tabac, iniciativa a la qual s’ha sumat Xàtiva mitjançant la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA).

La proposta d’aquest any porta per títol «El natural és no fumar», amb la intenció de difondre la campanya a través de les xarxes socials dels ajuntaments de la Comunitat Valenciana en combinació amb altres activitats organitzades. La idea és treballar la prevenció del tabaquisme des d’una òptica positiva i enfocada especialment al públic jove, que moltes vegades s’empra com a blanc de les companyies tabaqueres en la cerca de nous consumidors.

En eixe sentit, la UPCCA de Xàtiva ha organitzat al voltant d’aquesta jornada taules informatives als centres escolars de secundària de la ciutat, per tal de sensibilitzar i apropar la problemàtica a la població juvenil. En aquestes taules es lliuraran diversos materials informatius, s’informarà i assessorarà en la prevenció del tabac i es realitzaran dinàmiques i jocs enfocats a la sensibilització i la reflexió sobre els riscs de consum del tabac i derivats.

En els darrers anys el problema de salut pública que suposa el tabaquisme s’ha reduït amb el creixement dels exfumadors, però segons dades de l’Organització Mundial de la Salut, encara són gairebé 6 milions de persones les que moren anualment al món per malalties provocades pel tabac.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més