Inici Actualitat Velòdrom. Ontinyent

Velòdrom. Ontinyent

per Redacció_Linformador

Ontinyent reformarà integralment el velòdrom municipal amb el Pla “Tornem Junts”

El regidor d’Esports destaca que l’actuació permetrà l’organització de proves d’alt nivell a unes instal·lacions sense reformes significatives des de la seua creació fa 30 anys

L’Ajuntament d’Ontinyent va a procedir a la reforma integral del velòdrom del poliesportiu municipal, una actuació pressupostada en 45.000 d’euros i que s’executarà amb fons municipals del pla d’obres i serveis “Tornem Junts” del Govern ontinyentí.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, visitava hui la instal·lació juntament amb membres del Club Ciclista Ontinyent i tècnics municipals, per parlar in situ d’una actuació a efectuar en unes instal·lacions sense reformes significatives des de la seua creació fa 30 anys, i que el regidor destacava que “permetrà organitzar proves d’alt nivell i millorar les condicions d’ús per als i les esportistes de la ciutat, dins la línia que venim duent a terme de manteniment i millora dels diferents espais del poliesportiu”. Des del Club Ciclista Ontinyent, Emilio Solera mostrava el seu agraïment a l’Ajuntament i a la regidoria d’Esports per una actuació “molt necessària i que suposarà un important pas endavant l’aprofitament d’esta instal·lació”.

En l’actualitat, i segons constaten els informes tècnics, l’estat del paviment presenta deficiències en forma de desnivell i xicotets enfonsaments que poden provocar riscos de caiguda per a les persones usuàries. Als darrers anys s’han fet obres de reparació puntuals, però, tal com constatava el regidor, “és hora d’una actuació global per garantir la seguretat dels i les esportistes, millorar l’estètica del velòdrom, allargar la seua vida útil i aconseguir una millor visibilitat de les línies de demarcació”, assenyalava. L’actuació ja compta amb projecte d’obra, estant ara en fase de contractació de l’empresa, que disposarà d’un termini d’execució de dos mesos per a dur-la a terme.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més