Inici Esport El prebenjamín B, primer equip campió de l’Escola Club Deportivo Esport Base Ontinyent

El prebenjamín B, primer equip campió de l’Escola Club Deportivo Esport Base Ontinyent

per Redacció_Linformador
  El prebenjamín B, primer equip campió de l’Escola Club Deportivo Esport Base Ontinyent   31 de maig de 2021, Ontinyent.- Este dissabte el Prebenjamín B de l’Escola CD Esport Base Ontinyent es proclamava campió d’esta temporada després de guanyar el seu 15é partit en les 15 jornades que han disputat fins ara. 
Els joves jugadors entrenats pel debutant Nacho Martínez,  han competit el primer any defensant el nom d’Ontinyent per comarques com la Costera i les dues Riberes.   Però a més altra de les grans alegries ens va aplegar de la mà de l’Amateur Femení, qui tenia una autèntica final (que no definitiva) al duel que este diumenge les va portar a Yàtova, i on les de Pau Calatayud, amb el suport de tota l’Escola, aconseguien una victòria que les apropa a continuar altre any a la categoria.  
També importantíssim el triomf del Juvenil, que li permet afrontar els partits que li resten amb opcions d’ascens, mentre que equips com els Cadets A, B i Femení tancaven la present temporada, a l’igual que l’Infantil A i B. i com no, fer referència a l’estrena de joves canterans amb els equips Amateur, ja que al Femení era Núria Albero la que disposava dels primers minuts (Laia Pastor va jugar els 90′), mentre que al Masculí era Héctor Bustillos qui s’estrenava amb el Deportivo (Iñaki Pastor va jugar la totalitat de l’encontre a Villena).    

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més