Inici Actualitat La Llar dels Jubilats de l’Alcúdia de Crespins reobri després de més d’un any tancada per la pandèmia

La Llar dels Jubilats de l’Alcúdia de Crespins reobri després de més d’un any tancada per la pandèmia

per Redacció_Linformador

Demà dimarts, 1 de juny, reobrirà les portes la llar dels jubilats després de més de catorze mesos tancada per raons de la pandèmia.

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins després d’avaluar la situació sanitària al municipi i a la Comunitat  així com valorar molt positivament el procés de vacunació ha decidit l’obertura de nou de la llar dels jubilats.

Aquest tancament s’ha aprofitat per a millorar l’espai i en aquestes últimes setmanes s’ha condicionat l’espai amb la instal·lació d’un nou sistema de climatització del local, s’han dut a terme diverses tasques de manteniment tant en l’àmbit d’obra, pintura, fontaneria i de revisió de persianes. Per últim, s’ha fet una neteja i desinfecció a fons de tot el recinte.

Així i tot, la concessió del bar s’atendrà a les restriccions vigents de les autoritats sanitàries i per tant podrà fer ús de la seua Terrassa al 100% i un 50% en l’interior. Així mateix, s’ha establit un protocol anticovid d’obligat compliment dels usuaris i, de moment, no es farà ball ni bingo així com tampoc estaran permesos els jocs de taula.

L’alcalde, Roberto Granero, ha declarat que es tracta de fer passos “amb tota la prudència i prevenció possibles. El procés de vacunació va molt bé i la immensa majoria d’usuaris de la llar de jubilats està ja vacunada el qual ens dóna molta seguretat”, i ha assenyalat que “l’obertura de la llar de jubilats és un pas més cap a la normalitat, però hem de ser totalment respectuosos amb les mesures contra la covid-19.

Per la seua banda, el president dels jubilats, Salvador Muñoz ha mostrat la seua satisfacció per l’obertura del centre, no obstant això, ha remarcat que espera que “en poques setmanes es puga fer ball, jugar al bingo i a jocs de taula, ja que són algunes de “les activitats que es realitzen a la llar que més troben a faltar els jubilats i jubilades”.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més