Inici Actualitat Ontinyent presenta l’oferta de les escoles d’estiu i activitats esportives estivals municipals

Ontinyent presenta l’oferta de les escoles d’estiu i activitats esportives estivals municipals

per Redacció_Linformador

El Poliesportiu Municipal, la Piscina Coberta, el CEIP Lluis Vives i els parcs públics acolliran una variada oferta esportiva i educativa per als xiquets i xiquetes

Les regidories d’Esports i Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent han presentat la que serà l’oferta de les escoles d’estiu i activitats esportives estivals municipals. El regidor de totes dues àrees, Óscar Borrell, explicava que “és un important complement per a la formació i l’aprofitament saludable del temps d’oci dels nostres xiquets i xiquetes, en un moment al qual l’educació no formal i l’esplai físic i mental és fonamental, en haver acabat un curs escolar al qual s’ha hagut de fer front a la pandèmia”, assenyalava.

Així, Borrell explicava que la Piscina Coberta d’Ontinyent organitza l’escola d’estiu amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent dins del programa que s’estén al jovent del Pla Esportiu Piscina Coberta, per potenciar i motivar l’ús de la piscina coberta d’Ontinyent en els més menuts i menudes, amb formació en natació i activitats aquàtiques. L’escola d’estiu, a la què es podran fer inscripcions a partir de l’1 de juny, ofereix activitats lúdiques, aquàtiques, esportives, i excursions que tindrà lloc de 9h a 14h en la Piscina Coberta d’Ontinyent i en el CEIP Lluis Vives utilitzant altres espais municipals com els parcs per a fer les activitats. En l’activitat podran participar els xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys.

A més amés l’Ajuntament d’Ontinyent col·labora en els clubs i associacions locals cedint l’ús en el Poliesportiu Municipal per a les escoles d’estiu que s’han organitzat en quasi tots els clubs i associacions esportives així com educatives de la ciutat d’Ontinyent. Durant tot el mes de juliol s’efectuarà en les instal·lacions municipals les escoles o campus del Club Esport Base Ontinyent, Club CAVA Ontinyent, Club Triatló Ontinyent, Club Pilota Ontinyent, Club Natació Ontinyent, Club VAO Ontinyent, Club Gimnasia Deportivo Ontinyent, Club Tenis i Padel Poliesportiu Ontinyent, Club Martínez Valls i Club Ontinyent 1931 CF.

Igualment, també tornen després de la pandèmia els cursos de natació a la piscina municipal del Poliesportiu Municipal, amb 5 torns de vesprada i per quinzenes en el mes de juliol. Hi haurà 5 torns en el què es podran matricular xiquets i xiquetes i amb la novetat que hi haurà un torn per a les persones adultes que vullguen ensenyar-se a nadar.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més