Inici Actualitat Ontinyent torna a oferir el servei d’hidroteràpia per a malalts crònics i majors de 55 anys

Ontinyent torna a oferir el servei d’hidroteràpia per a malalts crònics i majors de 55 anys

per Redacció_Linformador

L’Ajuntament reobrirà aquest dimarts el Centre Civic del Llombo i el CIM de Sant Rafel amb activitats controlades i aforament limitat

L’Ajuntament d’Ontinyent ha tornat a posar en marxa el servei d’hidroteràpia per a malalts crònics i majors de 55 anys, després de mesos d’interrupció del servei degut a la Covid-19.

La regidora de Política per a les Persones, Paula Soler, explicava que “la majoria de les persones usuàries d’este servei ja tenen completa la pauta de vacunació, el que afegit a la millora de la situació general de la pandèmia a la Comunitat Valenciana, ens permet accedir a la demanda que veniem tenint de tornar a oferir un servei molt necessari per a les persones usuàries, ja que a més de previndre enfermetats, també ajuda a alleujar el dolor i relaxar els muscles”, explicava.

Així, des del passat dijous 27 de maig torna a oferir-se el servei que es coordina a través del Departament de Serveis Socials, al que per ara poden tornar un màxim de 90 persones repartides en grups de fins a 18, atenent les limitacions i recomanacions establertes per la Conselleria de Sanitat. En total, es torna a posar en marxa 1 grup de persones amb malaltia crònica i 4 grups de majors de 65 anys sense malalties.

Per altra banda, des d’aquest dimarts 1 de juny també tornarà l’activitat al Centre Cívic del Llombo i el Centre Integral de Sant Rafel, tots dos gestionats per l’Ajuntament d’Ontinyent. En aquest cas, seran més de 100 persones les que es beneficiaran de la reobertura, en grups reduïts de fins a 10 persones i un monitor, podent dur-se a terme activitats de tallers, però sense que per ara es puga fer ús de les zones recreatives de jocs de taula o el billar. Per a participar dels tallers serà necessària inscripció prèvia, així com el compliment de les mesures anticovid actualment determinades per les autoritats sanitàries.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més