Inici Esport Alberto Cambreta, Miguel Chorques i Álex Mata Renoven en el CD Esport Base Ontinyent

Alberto Cambreta, Miguel Chorques i Álex Mata Renoven en el CD Esport Base Ontinyent

per Redacció_Linformador

La Direcció Esportiva ha fet pública la renovació d’alguns jugadors del primer equip, ficant els ciments per a la propera temporada 2021/2022, després que fa uns dies coneguérem que Nacho Cantó anava a continuar al capdavant del primer equip de La Puríssima.

Així un dels jugadors és Alberto “Cambreta” (10/11/1997) màxim golejador de la categoria al present curs amb un total de 19 gols quan encara resten per jugar-se dues jornades. El killer ontinyetí es va formar ja des de prebenjamins als Camps de La Puríssima, i no va ser fins la seua etapa de Juvenil que no va eixir de la nostra Escola, en direcció a l’Alcoyano en Divisió d’Honor, d’on tornaria a casa seua a meitat del segon any.

Amb 25 gols la 18/19, el fet de sols marcar-ne 5 la temporada passada no fou impediment perquè el Director Esportiu Pascual Donat, veiés en este davanter un futur sense límit, fent-lo ciment del present Deportivo, on Cambreta ha tornat a demostrar la seua facilitat de cara a gol, responent sobradament a la confiança en ell dipositada, i que la fet renovar de cara a la propera 21/22.

També ha seguit les seues petjades l’agullentí Miguel Chorques (26/03/2001), qui després de jugar a La Puríssima en Infantils i Cadet, va “emigrar” a equips com Alcoià i Alzira, aplegant a fer vora 30 gols al Juvenil de l’Ontinyent (debutant a la 2a B), d’on s’incorporà al Deportivo Ontinyent encara en edat Juvenil. Esta serà el segon any com Amateur d’un davanter que esta temporada ha anat de menys a més, perdent-se tant sols dos partits per lesió. L’altre jugador de tall ofensiu que aposta pel Deportivo Ontinyent de cara a la 21/22 és l’alcoià Alex Mata, qui va aterrar a meitat de març per reforçar l’equip al tram final de lliga, sent un fixe per a Nacho Cantó, ja que la seua experiència en categories superiors així l’ha fet valedor pel nostre entrenador, tot i que encara no ha pogut marcar cap gol als vuit partits que ha disputat defensant la samarreta deportivista, la meitat d’ells com a titular

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més