Inici Esdeveniments La Diputació rep al València Basket femení després d’una temporada plena d’èxits

La Diputació rep al València Basket femení després d’una temporada plena d’èxits

per Redacció_Linformador
  • Els representants del conjunt taronja han oferit a la corporació el trofeu de campiones de l’Eurocup

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, acompanyat pel diputat d’Esports, Andrés Campos, ha rebut este dimarts, en el Saló de Plens de la corporació, a una representació de l’equip del València Basket femení, en un acte de reconeixement i felicitació després dels èxits aconseguits durant l’últim any.

El club taronja, representat pel seu president, Vicente Solá, l’entrenador, Rubén Burgos, i les jugadores Anna Gómez i Leticia Romero, han oferit a la institució provincial el trofeu de campiones de l’Eurocup aconseguit el mes d’abril passat a Hongria. Cal recordar a més que, a part de l’històric títol europeu, les valencianes han completat una excel·lent temporada en la qual han aconseguit els subcampionats de Lliga i Copa de la Reina.

El president Toni Gaspar ha valorat “l’exemple que suposa per a tots l’esforç i el treball, sempre des de la discreció, realitzat durant tots estos anys pel València Basket”. En la mateixa línia, el diputat Andrés Campos ha volgut destacar “l’orgull que sentim pels valors que enarbora el club”, i ha agraït el fet que “representeu tan bé a la província”.

Finalment, Toni Gaspar ha fet lliurament al president de l’equip d’una reproducció de l’escultura “Xiqueta llegint” d’Adrián García Civera.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més