Inici Actualitat La Mancomunitat participa en el projecte “Fem Xarxa. Fem Igualtat” per al foment de les activitats de sensibilització en igualtat

La Mancomunitat participa en el projecte “Fem Xarxa. Fem Igualtat” per al foment de les activitats de sensibilització en igualtat

per Redacció_Linformador

•     Aquest seminari web s’emmarca en la tercera edició i podrà seguir-se en directe des de la pàgina web de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

El departament d’igualtat de la Mancomunitat La Costera-Canal participa en el projecte “Fem Xarxa. Fem Igualtat”, un programa de formació i sensibilització amb perspectiva de gènere.

Es tracta d’una iniciativa sorgida de les mancomunitats que integren la Xarxa Valenciana d’Igualtat, que pretén facilitar als ajuntaments, entitats socials, empreses i ciutadania en general recursos i formació en línia.

La temàtica d’aquestes jornades trimestrals versa entorn de la igualtat d’oportunitats entre dones i homes, així com la prevenció i sensibilització de la violència de gènere i altres violències sexuals. Els objectius són integrar la perspectiva de gènere a les entitats locals, compartir coneixements i crear xarxes entre les persones professionals i agents socials que treballen en aquest àmbit.

El webinari organitzat per l’entitat supramunicipal serà dijous que ve dia 3 de juny a les 12: 00 hores. Estarà a càrrec de la promotora d’aquesta àrea Verónica Vaquero, i tindrà com a títol “Com la bicicleta revolucionà la igualtat de gènere”.

La presidenta de la Mancomunitat La Costera-Canal Mª José Tortosa, ha indicat que “el fet de triar aquesta temàtica resideix a fer arribar a la ciutadania, que la bicicleta va suposar un abans i després en la independència de la dona ja que va ser un vehicle cap a la llibertat de les dones del S.XIX”.

Per a accedir a la jornada és necessari inscriure’s amb anterioritat a través d’un formulari que s’habilitarà i que es difondrà prèviament a cada sessió.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més