Inici Esdeveniments L’ajuntament de Canals organitza una escola d’estiu amb temàtica mediambiental

L’ajuntament de Canals organitza una escola d’estiu amb temàtica mediambiental

per Redacció_Linformador

“Uneix-te a la colla 3.S, SOS teni-bili-tat. Gaudeix de l’estiu i ajuda’ls a salvar el planeta!!”, sota aquesta premissa s’oferta a canals una escola d’estiu adreçada a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys i on a més de pasar una quinzena o un mes diventin se i aprenent es concienciarà mitjançant diferents tallers i activitats dec la necesssitat dec tindre cura del nostre planeta.

Les inscripcions están obertes fins el 18 de juny a la casa de cultura de Ca Don José de 10.00h a 13.00h i de 17.00h a 20.00h. el preu de la quinzena és de 40 euros mentre que el mes complet és de 80 euros.

Aquesta escola d’estiu municipal es durà a terme a les dependències del col.legi públic José Mollà del 5 al 30 de juliol de 9:00 a 13:00h delñ migdia  amb tots els protocols i mesures de seguretat enfront de la Covid-19.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més