Inici Esdeveniments L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins organitza per als dies 12 i 13 de juny la I Edició del “Mercat d’ACÍ”

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins organitza per als dies 12 i 13 de juny la I Edició del “Mercat d’ACÍ”

per Redacció_Linformador

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins aposta pel consum responsable i de proximitat i al llarg de dos dies, 12 i 13 de juny, celebrarà a la plaça Jaume I la primera edició “Mercat d’Ací” “maneres sostenibles de guanyar-se les garrofes” una iniciativa que cal valorar per què ressalta els productes de km0 fet per xicotets/es productors/res.

Des de l’Ajuntament d’Alcúdia de Crespins, en concret des de la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç, reconeixen la importància d’aquest esdeveniment que anirà acompanyat de diverses activitats per a grans i menuts i que, a més a més, és una aposta per a introduir i promocionar el consum de proximitat.

Per al regidor de l’àrea, Pedro García León, aquest mercat és “un projecte que es fa amb molta il·lusió i moltes ganes”, i per això, vol agrair a totes les persones que d’una manera o una altra han fet seu el lema “maneres sostenibles de guanyar-se les garrofes”, ja que és una expressió que valora “a totes i tots els que dia a dia necessiten guanyar-se d’alguna manera el suport diari i que fan de la sostenibilitat la seua forma de vida, ara quan la Covid ens ha fet veure de la importància de la terra i dels productes que ens oferix”.

Com a primera cita prèvia a la inauguració d’aquest mercat de productes de la terra, divendres, 4 de juny a les 19 hores tindrà lloc la presentació d’aquesta primera edició a la Sala Generalitat ubicada a la Biblioteca. A la presentació s’informarà dels tallers, xarrades i actes que estan programats.

També et pot interessar

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Suposarem que esteu d'acord amb això, però podeu desactivar-ho si ho desitgeu. Acceptar Llegeix més